Aanbieding !!
Spiegelfolie
vanaf  € 35,- per m2

Vraag nu een offerte aan

Zonwerend Glasfolie

Kent u deze situatie? De zon schijnt en u sluit de jaloezieën of het rolgordijn. Na enige tijd begint dat raam als straalkachel te werken. Door de afgegeven stralingswarmte loopt de temperatuur van de ruimte zelfs sneller op dan zonder deze Zonwering.

Zonwering met glasfolie heeft een unieke eigenschap. Door de compositie van het materiaal weren de glasfolies de zon en de zonnewarmte tot maar liefst 89%.

Bij zonwering met glasfolie word de folie van binnen aangebracht en zo bespaart u op de kosten voor stellingen of hoogwerkers. Het aanbrengen van de glasfolie verloopt hierdoor ook razendsnel.

Ook is het mogenlijk een zonwerende folie aan de buitenzijde aan te brengen, dit i.v.m. speciaalglas of om dat er aan de binnenzijde niet gemonteerd kan worden. Buitenfolies zijn voorzien van een speciale weersbestendige laag zodat deze lang mee gaan. Folies gemonteerd aan de buitenzijde houden nog meer warmte tegen.

Zonwerende folies zijn er in verschillende kleuren en uiterlijk en zijn toepasbaar op alle raamsoorten zowel van kantoor, showroom, lichtstraat of woonhuis.
Deze glasfolie kan compleet helder/niet zichtbaar zijn, echter hebben wij ook folies met spiegel effect en verschillende tinten, Zo is er voor elk kantoor, woonhuis of bedrijfsruimte een goede glasfolie te plaatsen met zeer goede eigenschappen qua zonwering.
Vraag Gratis en vrijblijvend samples van deze glasfolies aan via ons aanvraagformulier.

Tevens kunnen wij met onze ultra moderne software GRATIS uitrekenen of uw glas geschrikt is voor het aanbrengen van de folie aan de  binnenzijde of dat we deze beter aan de buitenzijde van uw glas kunnen monteren.