Gratis Samples
Bij offerte aanvraag 

Vraag nu een offerte aan

De Tamboerijn basisschool

Silver 15 EX De Piramides op het dak van deze basisschool in Amsterdam geven teveel licht en warmte. de driehoeken van de piramides vragen veel van de installateur van de raamfolie. De werking is volgens het schoolhoofd geweldig.

Itho Daalderop Schiedam

Prestige 40 EX. Een van onze grotere opdrachten in 2020. 1200m aangebracht met hoogerkers en een hangbrug van 19 meter lang speciaal voor ons geplaatst. De looks waren belangrijk maar ook de hoge warmte wering in combinatie met de airo voor een beter binnen klimaat

Monumentaal Woonhuis Leiden

Prestige 70 EX. Deze raamfolie geeft nagenoeg geen verkleuring aan de ramen, zodoende word deze oplossing door monumenten zorg goedgekeurd voor dit soort woningen of kantoorpanden. De Prestige 70 EX van 3M stop 52% van de warmte onzichtbaar.

Universiteit Utrecht

Prestige 70 EX. Bij de Universiteit Utrecht hebben wij veel Prestige 70 EX geplaatst. vooral om dat de folie niet zichtbaar is na het is aangebracht maar wel 52% warmte tegenhoud. Op de foto ziet u een deurpartij waar de rechter deur is voorzien van folie maar de linker nog niet. oordeelt u zelf maar.

Florence Westhof Rijswijk

Hexis S5depM, Onze vaste klant had snel een leuke afscherming van het trappenhuis nodig. Plaatje uitgezocht op Shutterstock, direct geprint met onze grootformaat printer en door onze vakmensen geïnstalleerd.Dit alles binnen 3 dagen

Woonhuis Honselersdijk

Prestige 40 EX 3M Woonhuis voorzien van lange ramen, veel instraling van warmte. de donkere uitstraling van buiten merk je binnen bijna niet door dat de Prestige folies geen metaal bevatten heeft u perfect zich naar buiten

Glazen serredak Zevenbergen

Silver 35. Je ziet ze veel aan huizen gebouwd. een serre, echter het glazendak laat heel veel warmte door een reductie van 50 tot 85 procent is geen uitzondering met onze gemonteerde raamfolie.

SVB Utrecht

Prestige 40 EX. Werken achter glas zonder goede zonwering is geen pretje, na het aanbrengen van de 3M raamfolie is het een stuk beter zonder het hinderlijke licht op je beeldscherm.

OBS Anne Frank

Silver 15 EX. Op de openbare basisschool Anne Frank was het licht op Digibord zo fel dat er niets meer te zien was door de leerlingen. Met de raamfolie kan je het bord weer prima lezen en is er ook nog normaal zicht naar buiten, dat is een stuk beter dan alle lamellen de gehele dag gesloten

Dekker Zevenhuizen

Statische folie wit. Film opnames in de showroom van Dekker, Het uitzicht door de ramen is hinderlijk voor de film opnames. een folie die je snel kan plaatsen maar deze moet een paar dagen later weer zonder moeite weer te verwijderen zijn. Opgelost met onze Statische folie na 4 dagen alles weer in originele staat.

Woonhuis Den Haag

Prestige 40 EX. Bij veel huizen heb je niet allen de begane grond. met onze Hinowa Hoogwerker kunnen we tot 17 meter hoog de werkzaamheden uitvoeren. Ook is deze hoogwerker ingeklapt zo klein dat hij door een normale deur heen kan. dat is handig.

Gemeente Rotterdam

Block out Hexis. Soms kan je echt geen pottekijkers gebruiken. In deze ruimte staat dure apparatuur. De block out folie laat geen zicht maat ook geen licht door.

Tomaten Kwekerij van Heijningen

Blauw 15% De schuur van Tomaten Kwekerij van Heijningen had al Blauwe folie, echter na 15 jaar was dit aan vervanging toe, Oude folie verwijderen en de nieuw zelfde folie terug plaatsen. na 4 dagen was alles weer als nieuw.

TU Delft

Prestige 40. Ons grootste werk dit jaar 1600m2 Prestige 40 en Prestige 40 EX op de ramen van de 1e en de 6e etage van TU Delft CITG. Moet namen het hinderlijke licht word door deze folie geweerd waar ze veel last van hadden. op enkel glas plaatsen we de folie aan de binnenzijde en op het dubbelglas aan de buiten zijden.

Flat Kanaalweg Leiden

Blauw folie kleur speciaal gemaakt ( color match ). De blauwe delen onder de ramen van deze flat werden lelijk. folie op kleur laten maken zodat het er weer het zelfde uit gaat zien. platen verwijderd schoon gemaakt en terug geplaatst met de hoogwerker.

Gemeente kantoor Rotterdam

Hexis S5depm. Veel glas vinden architecten mooi in kantoor panden. iets meer privacy is vaak wel geweest. met een speciaal ontworpen streep patroon ziet het er mooier uit en heb je iets meer privacy.

Provinciehuis Den Haag

Silver 15 EX. De 5e etage van het provincie had veel te veel warmte toetreding dat was niet prettig werken. In samenwerking met de aannemer de Silver 15 EX folie als oplossing gekozen. dit was de oplossing

DOM sleutels Leidschendam

Silver 15 EX Plastic. dak koepels met Polycarbonaat platen laten licht maar ook veel warmte door. het licht temperen en een warmte reductie van maar liefs 85% . het personeel maar ook de producten zijn zoo beschermt voor te veel warmte.

Kantoorpand Capelle aan den IJssel Rivium

Silver 15 EX. Een glazen dak boven het restaurant van dit kantoren complex. Dat is niet goed werkbaar voor het personeel, Met de Silver 15 aan de buitenzijde aangebracht op dit gazen dak is het weer werkbaar.

Kantoorpand Forepark Den Haag

Silver 20 3M . Teveel licht op de beeldschermen maar niet de hele dag met de lamellen dicht zitten. 3M Silver 20 een perfecte oplossing, had als bonus ook nog veel warmte buiten en het ramen van het pand blijven de groene uitstraling houden.

Woonhuis Wateringen

Prestige 20 EX. Aan opbouw op uw huis? Aan drie zijdes ramen, dat word erg warm en verwarmt ook de rest van het huis. 3M Prestige 20 EX stopt maximaal warmte en hinderlijk licht.

Magazijn Rotterdam

Hexis S5depm. Het is niet fijn als iedereen vanaf de straat zo naar uw opgeslagen spullen kan kijken, Onze glasets matte folie zorgt er voor dat u wel genoeg licht naar binnen komt maar overdag en avonds niet door het glas naar binnen gekeken kan worden.